preloader

Dragi đaci, roditelji, dragi svi!

pre 2 godine

Dragi đaci, roditelji, dragi svi!

Dragi đaci, roditelji, dragi svi!

blog-article

Dragi đaci, roditelji, dragi svi!

Hvala što ste i u protekloj školskoj godini imali poverenja u ,,Školu plus’’!

Svašta smo prošli zajedno, vanredne okolnosti i redovno odrastanje, vi ste se menjali, mi smo te promene pratili i sada je vreme da vi uživate u rezultatima, a mi da se iz prikrajka radujemo dok za septembar spremamo nove priručnike, ideje i rešenja.

Važno nam je da ste tu, važno nam je da podelimo znanja, veštine i iskustva, važno nam je šta mislite o obrazovanju i kako da ga učinimo boljim, važno nam je da smo zajedno i važna nam je naša budućnost.

Najstarijim osnovcima srećno!, srećno!, srećno! pri izboru srednje škole! Slušajte sebe, šapućemo vam, i nikad ne odustajte od želja, jer želje su tu da ih ostvarujete, sledite i ispunjavate. Ne pitajte nas odakle to znamo. :)

Veliko hvala prosvetnim radnicima koji svakodnevno polažu ispit istrajavanja na nepoznatom terenu ,,onlajn’’ nastave, skraćenih časova, raspolućenih lekcija i prenatrpane administracije, hvala na svemu.

Na kraju, ali ne i manje važno, nadamo se i verujemo da je naš ,,Easy start’’ bar malkice zaslužan za dobre ocene kojima se ponosite ovog juna, a ,,Start’’ za bod više na završnom ispitu. Dobro, ne moraju ni ocene da budu baš uvek najbolje, ali uvek svratite do nas na www.skolaplus.rs, jer nam je izlog lep, ali je među koricama najbolja ekipa. ;) 

A sada...
Leto može da počne!

Vaša ,,Škola plus’’