preloader

Testovi za pripremu završnog ispita na popustu od 20%

pre 3 godine

Testovi za pripremu završnog ispita na popustu od 20%

Testovi za pripremu završnog ispita na popustu od 20%

blog-article

Mala matura se bliži, a đaci, nastavnici i roditelji još uvek nisu sigurni kako će ona, u okolnostima izazvanim pandemijom virusa kovid19, u stvari, izgledati. To svima stvara dodatnu tremu, a neizvesnost utiče i na to da se početak pripreme odlaže. I upravo to NIКAКO ne treba raditi. 

Jedini način da se ni u čemu ne pogreši jeste upravo pravovremeni početak!

Jedan od “alata” koji učenicima osmog razreda svakako može pomoći jesu “Start” kompleti testova za pripremu završnih ispita. Osmišljeni su tako da đaci istovremeno vežbaju, obnavljaju gradivo i utvrđuju znanje. Кomplet se sastoji od tri zbirke i čine ga testovi za srpski jezik i matematiku  i kombinovani test. Svaka zbirka ima dvadeset zasebnih testova sa dvadeset različitih kombinacija zadataka.
 

Prema složenosti zahteva, svi zadaci u “Start” kompletu podeljeni su na osnovni, srednji i napredni nivo. 

U okviru svakog nivoa zadaci su grupisani po oblastima.

  • Srpski jezik: veština čitanja i razumevanje pročitanog, pisano izražavanje, gramatika, leksika, narodni i književni jezik i književnost.
  • Matematika: brojevi i operacije sa njima, algebra i funkcije, geometrija, merenje i obrada podataka.
  • Кombinovani test: skup prirodnih i društvenih nauka koje se izučavaju u osnovnoj školi – biologija, geografija, istorija, fizika i hemija. 


“Start” testove kreirao je tim izuzetnih stručnjaka u svakoj od ovih oblasti, i formalno i suštinski, ne razlikuju se od testova koji su prethodnih godina korišćeni na završnom ispitu. Upravo to uveliko olakšava rad i daje mogućnost za temeljnu i uspešnu pripremu.

Takođe, svi “Start” testovi sadrže i rešenje zadataka, kako bi đaci proverili stepen savladanosti gradiva i izašli na završni ispit potpuno spremni.

U želji da i đacima i roditeljima pomogne, “Škola plus” je svakom kupcu kompleta “Start” priručnika za pripremu omogućila popust od 20% koji se može ostvariti “onlajn” kupovinom na našem sajtu!

Želimo vam srećan i uspešan rad!