preloader

Škola je u modi

pre 2 godine

Škola je u modi

Škola je u modi

blog-article

Ljudi, vratila se škola u sred proleća! Čini se da je svima nastava licem u lice, u učionici, bila preko potrebna, ali uz mere opreza. Pandemiji izazvanoj virusom covid19 kraj se i ne nazire, odgovorno ponašanje očekuje se od čitavog društva, pa i svih uključenih u sistem prosvete.

I to je u redu.

A bilo bi u redu i da pomognemo jedni drugima, a kao roditelji – najpre deci, i još malo više đacima koji drugu školsku godinu zaredom završavaju u vanrednim uslovima. Ako tome dodamo i da je ,,onlajn’’ nastava prvi put uvedena u sistem obrazovanja, nije teško zaključiti da smo pred velikim izazovom za budućnost.

A budućnost posebno neće čekati učenike osmog razreda. Završni ispit je iza ugla, niko još uvek ne zna kako će biti organizovan i bodovan, ali ono što je izvesno – od uspeha na toj maloj maturi zavisi i koliko će izbora pri upisu u srednje škole osmaci imati. 

Je l’ im teško? Izuzetno.

Je l’ možemo da im olakšamo? Da.

Komplet ,,Start’’ testova za polaganje završnog ispita je odličan ,,alat’’ za pripremu. Testovi iz matematike, srpskog jezika i kombinovani test potpuno su isti kao oni koji đake očekuju, pa osim provere znanja i mogućnosti da se propušteno nauči, sjajni su za upoznavanje sa formom završnog ispita, ali i sa psihološkom pripremom samih đaka za taj izazov koji ih očekuje.

U želji da mala matura bude praznik radosti, ,,Škola plus’’ snizila je cene, pa su svi ,,Start’’ testovi trenutno na popustu od 30 odsto!

Naruči, uči i pobedi! Srećno!